Om Vision Park

I hjertet af Jylland, på kanten af Kolding og E45 ligger Danmarks nye logistik- og erhvervscentrum, Vision Park. Her lægger vi jord og hjerner til at hjælpe visionære virksomheder med at udvikle deres nye hovedsæde, kontorbygning, showroom eller noget helt fjerde. Og her tilbyder vi turn-key-lejemål til eksempelvis lager og kontor i moderne, nyopført erhvervsbyggeri.

Bag Vision Park står Vision Properties, der er ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest. Sidstnævnte står også bag Schou Company, Nordens største nonfood engrosvirksomhed, der bliver en af lejerne i Vision Park.

Internationalt anerkendt certificering

Vision Park er et 43,5 hektar stort erhvervsområde, som bliver udviklet med respekt for naturen og efter bæredygtige principper. Områdets første lagerbygning på 100.000 kvadratmeter, der er under opførelse til indflytning i 2023, er Danmarks største erhvervsbyggeri og bliver det første af sin slags, der opnår Guld-certificering efter den internationalt anerkendte og helhedsorienterede DGNB-standard. Det vil sige, at der i byggeriet er taget omfattende hensyn til både miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Til grund for DGNB-certificeringen ligger 49 kriterier, der omhandler alt fra energiforbrug og materialernes påvirkning af nærmiljøet til æstetik og indeklima.

Du kan læse mere om DGNB-certificering her.

Natur, bæredygtighed og biodiversitet

Omkring erhvervsparkens lager- og kontorbygninger vil store naturområder være tilgængelige for både virksomhederne og offentligheden. Idéen er at gøre Vision Park som helhed til et attraktivt område for både virksomheder, medarbejdere og gæster, men også for borgere og turister, der kan nyde naturen og biodiversiteten i parken.

Første lejer er klar

De første 60.000 kvadratmeter lager er allerede udlejet til Schou Company, der også opfører 15.500 kvadratmeter administration og showroom i Vision Park. Den internationale handelskoncern, som oprindeligt er grundlagt i Vamdrup og Kolding, samler dermed sine aktiviteter i Kolding.

Læs mere om Schou Company her.

Lager klar til udlejning i 2023

Allerede i 2023 står der yderligere 40.000 kvadratmeter lager klar til indflytning for interesserede lejere.

Udvikling af andre byggerier

Udover de allerede planlagte byggerier, er der mulighed for at udvikle egne byggerier i parken i samarbejde med Vision Properties. Der kan eksemplevis være tale om lager, kontor, showroom.

Fakta om Vision Park

Samlet areal

43,5 hektar

Placering

Lige ved E45, afkørsel 65 (Kolding S)

Første lagerbygning

100.000 kvadratmeter, svarende til 14 fodboldbaner, og en lagervolumen på 1,5 mio. kubikmeter.

Virksomheder bag Vision Park

Bag Vision Park står ejendomsselskabet Vision Properties, der er grundlagt og ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest. Sidstnævnte virksomhed blev grundlagt som isenkræmmer og handelsvirksomhed i Vamdrup i 1912 og står i dag også bag den internationale handelskoncern Schou Company med en årlig omsætning på mere end 2 mia. kr. Schou Company bliver en af lejerne i Vision Park med 50.000 kvadratmeter lager og 12.000 kvadratmeter hovedsæde med administration og showroom.

Kolding, Trekantområdet

435.000 m2 direkte

til E45

Vision Park er et strategisk og logistisk oplagt bindeled mellem Skandinavien og resten af Europa. Midt i Trekantområdet og lige ved E45, afkørsel 65. Central placering og smuk beliggenhed.